Ontspannen ademen 

Tof dat je hebt geluisterd naar de podcast van Jeffrey op weg naar Vrijheid! En nog toffer dat je nieuwsgierig bent naar het audiobestandje dat ik voor je heb opgenomen. Die vind je hieronder, eerst vertel ik je iets meer over het hoe en waarom daarvan.

Er zijn duizend-en-één ademoefeningen en die hebben allemaal hun waarde. Alleen is er geen eentje die geschikt is voor iedereen en al helemaal niet voor elk moment. Zonder dat we elkaar gezien en gesproken hebben, kan ik je geen op maat gesneden oefening adviseren. Daarom krijg je in dit audio-bestand een introductie van de basis: een ontspannen ademhaling.

Als je weet hoe je ademt als je relaxed bent – dus in welk ritme, welk tempo en hoe het precies voelt in je lijf – dan heb je een referentiekader. Dat maakt het makkelijker om sneller stress te herkennen en kun je daar in een vroeger stadium actie op ondernemen.

Bovendien is het gewoon slim om wat vaker te ontspannen, want daarmee verbeter je je fysieke, mentale en emotionele gezondheid. Met deze audio vang je twee vliegen in één klap: je leert je ademhaling beter kennen én je wordt er relaxter van. Het enige wat je hoeft te doen is een koptelefoon opzetten of je ‘oortjes’ in doen en ergens lekker neer te ploffen waar je ongestoord kunt luisteren. Enjoy!

 

Heb je na afloop vragen of is je iets opgevallen dat je zou willen checken? Laat het me weten. Stuur een mail naar info@merelscoaching.nl of een whatsappje naar 06 2842 6484. Ik kan je niet garanderen dat ik meteen reageer, maar normaal gesproken wel binnen 24 uur.

Nieuwsgierig naar meer? Check dan ook m’n Instagram en volg me. Ik plaats daar namelijk elke week iets waar je misschien wel wat aan hebt.