Leiding over jezelf

In dit persoonlijk ontwikkeltraject werp je een ander licht op de dingen waar je tegenaan loopt. Daardoor kun je oude patronen sneller herkennen en zie je nieuwe mogelijkheden die eerder nog niet beschikbaar waren. Je krijgt praktische tools in handen waar je de rest van je leven plezier van hebt. Op je werk en in je privéleven. 

Dit traject van zes sessies combineert technieken uit Baas in je Brein en Adem Bewust en gaat nog verder de diepte in. Je leert je eigen brein en zenuwstelsel goed kennen, gaat bepaalde patronen doorzien en vooral: je lost een belangrijk deel daarvan op. Je gaat patronen doorbreken en voelen en ervaren dat het ook anders kan. Daarnaast krijg je tal van praktische tools, inzichten en handvatten om jezelf mee te versterken in uiteenlopende situaties.

Iets voor jou?

   Ja, als je last hebt van (chronische) stress en andere negatieve gevoelens
   Ja, als het vaak druk is in je hoofd en het leven je veel energie kost
   Ja, als je steviger in je schoenen wilt staan
   Ja, als je echt de diepte in wilt om je gevoelens en gedachten te leren managen
   Ja, als je bepaalde dingen duurzaam wilt veranderen

Het traject Leiding over jezelf bestaat uit zes sessies van maximaal twee uur. Je krijgt aanvullende informatie en op maat gesneden oefeningen mee naar huis. Net als diverse audiobestanden ter ondersteuning. Kosten van dit persoonlijk ontwikkeltraject: € 1449,-. De kosten hiervan worden vaak vergoed door werkgevers in het kader van duurzame inzetbaarheid of persoonlijk ontwikkelplannen, dus check dat vooral.

Het resultaat

   Meer zelfkennis
   Bewustere keuzes kunnen maken die beter bij je passen 
   Beter grenzen kunnen aangeven en makkelijker ‘nee’ zeggen 
   Makkelijker, vaker en dieper kunnen ontspannen
   Beter kunnen relativeren en meer rust in je hoofd
   Een boost aan zelfvertrouwen en positieve ervaringen
   Meer goeie energie en zin in het leven

Ik wil een intakegesprek

Sterker, fitter en relaxter

“Na een periode van veel stress en verkeerde ademhaling, heb ik besloten om een coachtraject te volgen bij Merel. Ze begreep tijdens onze intake gelijk wat ik graag wilde bereiken! De eerste sessie was heftig, want bij een ontspannende ademoefening raakte ik volledig in paniek. Op zich goed, want dan weet je gelijk dat daar een hoop winst te behalen is. De rust en het vertrouwen van Merel hielpen erg!

De volgende oefening ging een stuk beter en ik wist: zo wil ik me dus vaker voelen. Met oefeningen ging ik naar huis en ook met veel stof om over na te denken! Ik ben gelijk aan de slag gegaan en heb mijn uitdagingen opgezocht. De volgende sessie bespraken we de andere keuzes die ik gemaakt had. Ik voelde me al gelijk sterker en meer relaxed. En ik had meer zelfinzicht gekregen. 

Merel geeft goeie feedback en spiegelt je eigen gedrag. Niet altijd leuk om te horen, maar wel nodig om vooruit te kunnen. Ze laat ook haar eigen kwetsbare kant zien en was oprecht blij als ik voor mezelf weer een overwinning had behaald. Ik ging met sprongen vooruit en voelde me op mijn werk en privé sterker en fitter!

Ik weet precies wat ik moet doen om rustig te worden en weet ook wat mijn valkuilen zijn. Soms lazer ik er nog in, maar dat is niet erg. Weer opstaan en de volgende keer gaat het wel goed! Merel, bedankt voor je rust, vertrouwen, openheid, eerlijkheid maar ook gezelligheid! Ik heb een hoop geleerd en kijk relaxed en happy terug op onze sessies! #powerchicks!!”

– Irma