Relaxte zomeraanbieding

Super dat je hebt doorgeklikt! Kennelijk kun je wel wat extra ontspanning gebruiken. Daarom heb ik een heel relaxed audiobestandje voor je gemaakt.

Het werkt het beste met een koptelefoon op of met oortjes in. Daarmee kun je je makkelijker afsluiten van de buitenwereld. Verder hoef je alleen maar ergens lekker neer te ploffen en te luisteren. Duurt 8 minuutjes en ik gok dat je je daarna meer ontspannen bent. Enjoy!

Fikse korting van maar liefst 31 euro

Als je een nog veel diepere ontspanning wil ervaren, dan heb ik een interessant aanbod voor je. Ik geef namelijk ook ademsessies. Een klant van me zei onlangs heel verbaasd: “echt ongekend hoe relaxed ik me voel!” Hij kon zich niet herinneren wanneer hij zich voor het laatst zo vrij en ontspannen voelde. 

Dat gevoel gun ik jou ook. Normaal gesproken kost een ademsessie 90 euro en duurt 5 kwartier tot maximaal anderhalf uur. Deze zomer (tot 1 september) kun je het eenmalig ervaren voor 59 euro. Dat is dus een fikse korting van maar liefst 31 euro.

Wil jij die korting en vooral een dieper niveau van ontspanning ervaren? Mail dan snel naar info@merelscoaching.nl onder vermelding van de Relaxte Zomeraanbieding. Dan maken we gauw een afspraak. Fijne zomer!

Oh, en als je trek hebt in meer inspiratie, check dan ook m’n Instagram en volg me.