De lat ligt hoog

Stiekem leid je een behoorlijk veeleisend leven. De druk om te presteren en succesvol te zijn, is groot. In je werk, maar ook privé “moet” je van alles. Dat maakt je geregeld onrustig, onzeker en soms ook boos. Zeker als de dingen niet gaan zoals je had bedacht. Er is nog zoveel te doen, zoveel te kiezen. En lig je wéér wakker van al dat gepieker.

Stel nou dat je…

  meer rust, ruimte en vrijheid ervaart? 
  relaxter in het leven staat?
  beter weet wat je écht nodig hebt?
  je emoties meer onder controle hebt?
  meer goeie energie en zin hebt in het leven?

 

Dat zou toch heerlijk zijn? Dat maakt het leven toch veel leuker? En het kan écht! Coaching is een goede manier om dit te bereiken. Je leert op een andere manier om naar jezelf te kijken. Naar je gedachten, gevoelens en emoties. Daardoor ontdek je nieuwe mogelijkheden die eerder nog niet beschikbaar waren. Bovendien krijg je de tools in handen om jezelf te managen waar en wanneer je maar wilt.

Met als resultaat…

… dat je jezelf beter kent. Zelfkennis is dé basis om te kunnen weten wat je werkelijk wilt en wat je nodig hebt. Dat maakt het leven zoveel makkelijker. Want het geeft je de ruimte en de vrijheid om uitdagingen en problemen het hoofd te bieden op een manier die beter bij je past.

Je weet nu wat je zelf kunt doen om lastige momenten zo goed mogelijk door te komen. Dat voelt krachtig en geeft een boost aan je zelfvertrouwen. Bovendien is het nu een stuk makkelijker om je eigen pad te bewandelen en te kiezen voor wat belangrijk is voor jou. En ik kan uit eigen ervaring vertellen: dat voelt supergoed!

Als je blijft doen wat je altijd deed, blijf je krijgen wat je altijd kreeg…

Wil jij leren hoe je je gewoon weer goed kunt voelen?

Er zijn meerdere wegen naar Rome. Daarom bied ik verschillende manieren om je doelen te bereiken. Welke manier het beste past bij jou en wat je nodig hebt, bekijken we tijdens een gratis intakegesprek. Telefonisch of gewoon live in mijn praktijkruimte. Ben je klaar voor een nieuwe stap naar een relaxter leven, met meer rust, ruimte en een vrijer gevoel?
n

Ja!  Ik wil een intakegesprek

Adem bewust

Optimaal ademen brengt je emotioneel meer in balans en maakt je mentaal sterker. Ook je fysieke gezondheid is erbij gebaat. Daarom is het belangrijk om je eigen manier van ademen te kennen en om te weten hoe je jezelf kunt helpen om je beter te voelen. Er zijn talloze ademtechnieken, maar het gaat erom wat werkt voor jou. En dat is precies wat je leert in deze training.

» Meer weten?

Baas in eigen brein

Zodra je weet hoe je eigen brein werkt, gaat er een wereld voor je open. Je leert met andere ogen naar jezelf, je gedachten en je emoties kijken. Daarnaast maak je je allerlei technieken eigen om te kunnen dealen met lastige situaties. Daardoor hoef je geen speelbal meer te zijn van de omstandigheden en sta je een stuk krachtiger en zelfverzekerder in je schoenen.

» Hoe dan?

Leiding over jezelf

Zelf aan het roer staan van je eigen leven geeft de grootste voldoening. Toch maken we vaak om andermans ideeën of algemene maatstaven belangrijker dan wat we zelf willen. Bewuste keuzes maken levert energie op. En zin in het leven! In dit traject leer je jezelf op een nieuwe manier kennen en krijg je de tools die je nodig hebt om het structureel anders te kunnen doen.

» Vertel me meer!

Doelgericht maatwerk

Na een aantal angstgerelateerde voorvallen, ben ik bij Merel terecht gekomen. Van te voren werden er duidelijke en strakke afspraken gemaakt, omtrent het te volgen traject. Eenmaal met de sessies begonnen, bleek dat Merel de kracht bezit om te werken met wat zich aandiende. Doelgericht en continue de focus op de speerpunten. Wat een maatwerk! De tools die Merel aanlevert, zijn bruikbaar en zeer effectief. 

Mijn transformatie noem ik ongekend. Mentaal en fysiek voel ik mij krachtiger en vooral, veel positiever in het leven staan. Mijn angst gerelateerde klachten zijn niet meer voorgekomen. De sessies bij Merel heb ik als zeer fijn ervaren!”

– Daniel Broeder

Geen paniekaanvallen meer 

“Ik zat erg met mijzelf in de knoop. Ik had veel stress, vaak paniekaanvallen. Nu durf ik te zeggen wat ik denk en hulp te vragen als ik het nodig heb. Al is dit nog wel spannend, maar het lucht altijd erg op. Ik heb veel meer rust en heb mezelf beter leren kennen. Ik ben blij met mijzelf en hoe het nu gaat.”

– Jack