Baas in eigen brein

In deze praktische, doelgerichte training ontdek je hoe je brein werk en hoe dat zich verhoudt tot je zenuwstelsel en je stresslevel. Uiteraard leer je ook hoe je daar invloed op uit kunt oefenen, zodat je je beter gaat voelen. Bovendien geeft het je de ruimte en de vrijheid om voortaan anders met bepaalde situaties om te gaan. 

In maximaal drie sessies van maximaal 2 uur leer je nieuwe manieren om met nare gedachten en gevoelens om te gaan, hoe je stress kunt verlagen, meer zelfvertrouwen krijgt en hoe je makkelijker kunt ontspannen.

Iets voor jou?

   Ja, als je last hebt specifieke angsten, zoals spreek- of presentatieangst
   Ja, als je last hebt van stress, spanning en/of paniekaanvallen
  Ja, als je dit wilt veranderen, maar niet goed weet hoe
  Ja, als je een nuchtere instelling hebt 
   Ja, als je graag praktische inzichten en tools krijgt waar je direct wat aan hebt

Elke sessie duurt maximaal 2 uur en je krijgt oefeningen op maat mee om thuis mee te experimenteren met diverse audiobestanden ter ondersteuning. Kosten van deze training: € 575,-

Het resultaat

   Je klachten zijn voor een groot deel verdwenen of helemaal weg
   Je staat sterker in je schoenen
   Je hebt meer grip op je gedachten en emoties
   Je weet hoe je de geleerde technieken ook op andere facetten van je leven kunt toepassen

Ik wil een intakegesprek

Ik durf weer achter het stuur

“Na een auto-ongeluk, waar we gelukkig allemaal ongedeerd uit kwamen, bleek ik toch angstig geworden. Ik zat met zweethanden aan het stuur, reed krampachtig en de adrenaline deed zijn werk. De sessie met Merel verliep heel relaxed. En sindsdien zit ik zonder angst in de auto, zelfs in gelijkwaardige situaties als toen het ongeluk gebeurde. Ik was er echt heel erg over verbaasd. Eerst geloofde ik het niet, maar het heeft me echt geholpen! Wat ontzettend fijn om weer ontspannen auto te kunnen rijden zonder klamme handjes!” 

– Mariel